“Super! I qartë dhe i saktë! – Një aplikacion shumë i mirë për të mësuar Anglishten.”

nga vlerësimet e Dyqaneve të Apple App

Shkarkoje aplikacionin tonë falas dhe ushtroni anglisht sa herë që dëshironi dhe kudo që jeni: në shtëpi, autobus, rrugës për punë apo shkollë. Aplikacioni ynë falas ka më shumë se 1,000 ushtrime gramatikore dhe është i krijuar me kujdes për të iu ndihmuar të mësoni anglishten.

Shkarkoje falas: iOS | Android