Bashkangjituni në kurset tona online falas për të përmirësuar Anglishten tuaj, për të përmirësuar dijeninë tuaj në tema të ndryshme dhe për të u lidhur me studentë në mbarë botën. Mësoni se çka është MOOC, si funksionon dhe regjistrohuni për kurset e ardhshme. 

Mësoni më shumë për British Council MOOC dhe regjistrohuni në: