Testoni anglishten tuaj dhe konkuroni me miqtë tuaj.

Garoni për 60 sekonda për t’ju përgjigjur sa më shumë pyetjeve që të mundeni në gramatikë, fjalor dhe drejtshkrim. Drejtuar nga mjeshtri i konkurseve Johnny Grammar, kjo lojë tërheqëse me një aplikacion matës përfshin pyetje për nivele nga fillestar deri tek i avancuar rreth një numri të gjerë temash nga ushqimi, restorantet dhe interesat. Lojtarët mund të fitojnë stema ndërsa avancojnë në aplikacion dhe në garë me fituesit e tjerë në botë.  

Ky aplikacion i këndshëm dhe tërheqës do t’ju ndihmojë:

  • të kuptoni gabimet më të shpeshta në drejtshkrim, gramatikë dhe fjalor
  • të testoni dhe zgjeroni fjalorin tuaj
  • të jeni të motivuar ndërsa sfidoni miqtë tuaj për të fituar më shumë pikë

"Fantastike! Sfidë e vërtetë për nivelin tim të anglishtes. Fantastike për të mësuar, tërheqëse dhe fantastike për tu argetuar."

Vegëza të jashtme