Kliko. Shiko. Mëso.

The English Channel është një platformë falas online që ju ndihmon të mësoni anglisht dhe të krijoni aftësi për karrierë përmes videove interaktive.

Seksioni "Mëso Anglisht" ofron përmbajtje bashkëkohore të artit në Britaninë e Madhe, të kombinuara me aktivitete praktike interaktive të gjuhës angleze  Praktiko aftësitë tuaja të anglishtes përmes një shumëllojshmërie të videove për film, muzikë dhe të stilit të jetes.

'Ndërtimi i aftësive të karrierës' është një platformë ideale për studentët, profesionistët e rinj dhe sipërmarrësit e rinj që duan të zgjerojnë njohuritë e tyre dhe të përmirësojnë aftësitë e biznesit. Këtu mund të eksploroni përmbajtje të ndryshme për të kuptuar më mirë aftësitë dhe idetë kryesore që do t'ju ndihmojnë të përparoni në karrierën tuaj ose të filloni një biznes.

Ju gjithashtu mund të regjistroheni falas për të zhbllokuar fusha të reja të përmbajtjes, për të ndjekur progresin tuaj dhe për të fituar shënjat dhe certifikatat që mund të ndahen në mediat sociale.

Vizito webfaqen dhe provo pakot hyrëse të të dy seksioneve për të mësuar më shumë.