Date
E Hënë 08 November 2021 deri E Mërkurë 08 Dhjetor 2021

Datat: 19.11.2021, 23.11.2021, 30.11.2021, 13.00

Kuratori dhe koordinatorja edukimit do t'i dergojnë vizitorët e regjistruar paraprakisht në një vizitë të udhëhequr në ekspozitë dhe do të ndajnë informacione rreth konceptit të 'Smogu i madh i vitit 2021'.

Kohëzgjatja: 30 minuta

Moderatorët: Engjëll Berisha and Vlora Hajdini Hajrullahu

Hyrja: Free

Ekspozita 'Smogu i madh i vitit 2021' është e hapur në Galerinë Kombëtare të Kosovës.