Date
E Hënë 23 March 2020 deri E Hënë 20 Prill 2020

Ky kurs online falas është për mësimdhënësit e gjuhës angleze nga e gjithë bota. Do ju ndihmojë të zhvilloni aftësitë dhe praktikat që ju nevojiten për zhvillimin e mëtejshëm profesional.

Kursi është mjaft interaktiv dhe ju jep mundësinë të ndani eksperiencat dhe mendimet tuaja. Ju do të mund të krahasoni përqasjet në mësimdhënie dhe eskperienca me mësues nga e gjithë bota duke diskutuar lloje të ndryshme të njohurive të kërkuara për një mësues.