Rezervoni testin tuaj online dhe përdorni materialet tona falas të përgatitjes sot.

Kur rezervoni një test të IELTS me Këshillin Britanik, ju gjithashtu do të përfitoni në tarifën e testit:

  • Hyrje ekskluzive dhe falas në kursin tonë të njohur përgatitor në online 'Rruga drejt IELTS', i cili përfshin 100 aktivitete interaktive, 9 udhëzime video dhe dy teste praktike akademike të IELTS për secilën nga katër aftësitë
  • Pesë formularë shtesë të Raportit të Testit falas që u dërgojmë falas institucioneve ku po aplikoni (p.sh. zyrat e imigracionit, universitetet etj.)

Zgjidhni mënyrën e dhënies së testit tuaj IELTS dhe rezervoni online

Ju mund ta zhvilloni testin tuaj në qendrën tonë zyrtare të testimit, në letër. Gjithçka që iu duhet është një dokument identifikimi i vlefshëm dhe një kartë bankare nëse doni të paguani online.

Testet që ne ofrojmë

Tarifa

Datat në dispozicion

IELTS Academic
- në qendër
(në letër)

EUR 175

Gjeni një datë testimi

IELTS General
Training - në
qendër (në
letër)

EUR 175

Gjeni një datë testimi

Çfarë ju duhet të rezervoni

  1. Një dokument i vlefshëm identifikimi. Kur të regjistroheni, do të duhet të ngarkoni një skanim të ID-së tuaj. Duhet të jetë e vlefshme në kohën e rezervimit dhe ditën e testit. Nëse jeni nën 18 vjeç, prindërit tuaj gjithashtu do të duhet të plotësojnë Pëlqimin e Prindit për kandidatët nën 18 vjeç. IELTS nuk rekomandohet për askënd nën 16 vjeç.
  2. Një kartë bankare. Ju mund të paguani përmes sistemit tonë të rezervimit në internet ose me para në dorë në një bankë ICICI ose përmes Projektit të Kërkesës. Gjeni më shumë për mënyrat e pagesës.

Pasi të keni rezervuar testin tuaj

Ju do të merrni një email që konfirmon:

  • orarin e fillimit të testit tuaj dhe adresa e vendit të testimit
  • datën e Testit tuaj të Të Folurit
  • hyrjen juaj në kurset falas të përgatitjes online: Rruga drejt IELTS dhe IELTS WordReady.

IELTS - Kushtet e përgjithshme

Kuptoni se çfarë të bëni nëse duhet ta anuloni testin ose dëshironi ta merrni atë në një datë tjetër nga ajo që keni rezervuar.