Ku mund ta jepni IELTS në Kosovë?

Këshilli Britanik në Kosovë ofron teste të IELTS në Prishtinë, me një datë testimi në tre muaj. Ju mund të zgjidhni të kryeni testin tuaj IELTS vetëm në letër. Ju do të duhet të vini në një qendër testimi për të dhënë testin tuaj.

Qendrat e testit që ofrojnë IELTS në letër

Prishtinë

Dëshironi të punoni, studioni ose jetoni në Mbretërinë e Bashkuar?

Nëse keni nevojë për një vizë për të punuar ose studiuar në Mbretërinë e Bashkuar, atëherë në disa raste mund t'ju duhet të kryeni IELTS for UK Visas and Immigration ose IELTS Life Skills.

Gjeni datat e provimit të IELTS

Testet që ne ofrojmë

Tarifa

Datat në dispozicion

IELTS Academic - në qendër

EUR 185

Gjeni një datë testimi

IELTS General Training - në qendër

EUR 185

Gjeni një datë testimi

Çfarë përfshin tarifa? Tarifa jonë e provimit IELTS përfshin materiale ekskluzive të përgatitjes, teste praktike falas dhe shumë më tepër.

Orari / kohëzgjatja e testit

Nëse regjistroheni për IELTS në letër, testi juaj i Të Folurit do të zhvillohet në një ditë tjetër nga pjesët e tjera të testit, në një hapësirë 7-ditore para ose pas ditës së testit kryesor. Ju do të merrni një email që konfirmon datën tuaj të Të Folurit 48 orë para.

Zgjidhni qendrën e testit të Të Folurit

Ju mund të zgjidhni qendrën e Të Folurit kur zgjidhni IELTS në letër. Nëse duhet të ndryshojmë vendndodhjen tuaj për shkak të pandemisë, ne do t'ju njoftojmë me email ose telefon.