Përgatitu për testin IELTS me një gamë burimesh falas nga British Council. Më poshtë do të gjesh video dhe mësime  online, si dhe libra përgatitore, kurse, seminare dhe trajnime. Zgjidh materialet përgatitore që të përshtaten dhe fillo përgatitjen për testin IELTS që sot.