Merrni rezultatin e IELTS që ju nevojitet me materialet tona falas online. Regjistrohuni në programin tonë të përgatitjes tetë javore dhe do të keni qasje në webinare, aktivitete praktike falas, platforma online dhe teste provuese. Lexoni për të mësuar më shumë dhe aplikoni.

Webinare për përgatitje falas

Këtu do të gjeni një seri webinaresh falas për përgatitjen e IELTS që synojnë t'ju ofrojnë mbështetjen që ju nevojitet për t'u përgatitur për testin, gjatë kësaj kohe të vështirë.

Webinaret e përgatitjes së IELTS do të zhvillohen nga ekspertë të IELTS gjatë nëntë javëve të ardhshme, dy herë në javë. Secili webinar do të zgjasë përafërsisht 60 minuta dhe do t'ju ndihmojë të zbuloni se çfarë të prisni gjatë testit. Ata gjithashtu do t'ju ndihmojnë në përgjigjen e pyetjeve të bëra shpesh për secilën pjesë të testit: Të Dëgjuarit, Të Lexuarit, Të Shkruarit dhe Të Folurit.

Orari i webinareve

Data Përshkrimi
E Enjte 4 Nëntor 2021 Academic Writing Task 1: proceset dhe hartat
E Enjte 11 Nëntor 2021 Llojet e pyetjeve në pjesën Reading: Përputhja e titujve dhe shkrimi i konspektit përmbledhës
E Enjte 18 Nëntor 2021 Writing Task 2: Pyetje për probleme dhe zgjidhje
E Enjte 25 Nëntor 2021 Fjalori për IELTS: hyrje
E Enjte 2 Dhjetor 2021 Writing Task 2: Koherenca dhe kohezioni
E Enjte 9 Dhjetor 2021 Pjesa e testit Listening 
E Enjte 16 Dhjetor 2021 Pjesa e testit Speaking
E enjte 6 janar 2022 Dëgjim
E enjte 13 janar 2022 Lexim: aftësitë thelbësore
E enjte 20 janar 2022 Shkrim Akademik: Detyra 1 Grafikë dhe diagrame
E enjte 27 janar 2022 Lexim Akademik: Përmbledhje
E enjte 3 shkurt 2022 Shkrim: Përmbledhje e Detyrës 2
E enjte 10 shkurt 2022 Lexim për modulin General Training: Përmbledhje
E enjte 17 shkurt 2022 Të folurit
E enjte 24 shkurt 2022 Shkrim për modulin General Training: Detyra 1 Letrat
E enjte 3 mars 2022 Hyrje në pjesën e fjalorit për IELTS
E enjte 10 mars 2022 Tipet e pyetjeve për pjesën e Leximit: T/F/NG dhe zgjedhje e shumëfishtë
E enjte 17 mars 2022 Shkrim Akademik: Detyra 1 - proceset dhe hartat
E enjte 24 mars 2022 Detyra 2 për pjesën e Shkrimit: Koherencë dhe kohezion
E enjte 31 mars 2022 Tipet e pyetjeve për pjesën e Leximit: përputhja e titujve dhe plotësimi përmbledhës

Ne ju sugjerojmë të regjistroheni në webinar sa më shpejt që të jetë e mundur sepse numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

IELTS expert, sesionet në Facebook

Ju gjithashtu mund të merrni pjesë në sesionet tona live të IELTS Expert, që bëhen të Premteve – Bashkohuni tani!

Data Tema
E premte, 5 nëntor 2021 Ushtrime për parafrazim
E premte, 12 nëntor 2021 Rishikimi i drejtshkrimit, pikësimit dhe gramatikës
E premte, 19 nëntor 2021 Dëgjo dhe Shkruaj – Ushtrime për Shkrim në IELTS
E premte, 26 nëntor 2021 Fjalori "Hedging"