Nëse do të jepni provimin IELTS dhe dëshironi ndihmë në parapërgatitje, ne mund t'ju ndihmojmë. Regjistrohu në webinarin online falas 'Sukses në IELTS' dhe të zbuloni se çfarë mund të prisni gjatë provimin dhe si mund të merrni udhëzime për çdo pjesë të provimit. Webinari online do të mbahet në anglisht dhe do të zgjasi 90 minuta. Ju do të keni mundësinë të ndërveproni me instruktorë të IELTS dhe mund të bëni pyetje. Nëse regjistroheni dhe nuk mund të merrni pjesë, ne do t'ju dërgojmë link-un më pas.

SI TË REGJISTROHENI?

Ne ju sugjerojmë të regjistroheni për në webinarin online sa më shpejt të jetë e mundur pasi numri i pjesëmarrësve është i kufizuar.

Pasi të regjistroheni, ne do ju dërgojmë një e-mal konfirmimi me detaje të mëtejsjme se si të hyni në webinarin online. Një ditë pas seminarit ne do ju dërgojmë një e-mail rikujtues.

Nëse keni pyetje rreth provimit IELTS, ju lutem na kontaktoni.

WEBINARË TË ARDHSHËM

DATA

TEMA

31 Tetor | 17.00 Success in IELTS

RRETH INSTRUKTORIT

Sevil Akin filloi karrierën e mësuesit si vullnetar gjatë arsimit universitar në Londër. Pasi u diplomua, ajo u trajnua si mësuese në Prag dhe Paris.

Që nga 2004 ajo ka punuar si mësuese në Republikën Çeke, Francë, Kuwait, Tailandë dhe Turqi. Akin ka përgatitur mjaft mësues dhe studentë në shumë institucione arsimimi dhe ka punuar për British Council që në 2013, ku ka qenë si instruktore e 25 webinareve të IELTS për më shumë se 1500 persona.