Test dates, fees and locations
Test dates, fees and locations image

Tarifa për testin IELTS

Tarifa për testin IELTS është 149 Euro. Duke filluar nga prilli, tarifa per testin IELTS është 170 Eur.

Datat  dhe vendet e provimit 

Ne ofrojmë IELTS vetëm në Prishtinë.

Vendet rezervohen sipas sistemit, ai që aplikon i pari, regjistrohet i pari  dhe ju rekomandojmë që të regjistroheni përmes internetit  pesë javë para datës së kryerjes së testimit. Ju lutem vini re, në momentin kur plotësohen të gjitha vendet dhe seanca është e plotë, data e testimit nuk do të shfaqet më në sistemin tonë të regjistrimit përmes internetit. 

Ju do të merrni një email përafërsisht 5-7 ditë para datës së testimit që do të konfirmojë vendin dhe orarin e kryerjes së testimit.

Datat e Testimit

Tabelat më poshtë tregojnë datat e ardhshme të kryerjes së testimit në Kosovë.

Select a location below

Prishtina

Vendi: Prishtina, Perandori Justinian 6, Qyteza Pejton, 10000

Data e Testit Moduli Afati i regjistrimit Regjistrohu
29/06/2019 IELTS Academic 08/06/2019 Apliko tani
29/06/2019 IELTS General Training 08/06/2019 Apliko tani