Nuk jeni i/e sigurt se cilin test IELTS ta zgjidhni? Ne mund t’ju ndihmojmë!

Ekzistojnë lloje të ndryshme të testeve IELTS në të cilat mund të hyni. IELTS mund t'ju ndihmojë të lëvizni nëpër botë, të merrni punën që keni dashur gjithmonë ose thjesht të tregoni se keni përmirësuar anglishten tuaj. Testi që duhet të zgjidhni varet nga ajo që doni të bëni.

Para se ta rezervoni testin tuaj, sigurohuni që të kontrolloni se për cilat teste keni nevojë me organizatat për të cilat po aplikoni.

Ne nuk ofrojmë më IELTS për UK vizat dhe imigracionin(UKVI). Ju lutemi shihni në takeielts.org për datat e testeve në rajonin tuaj.

Në këtë seksion