Grayson Perry | Kotësia e Dallimeve të Vogla

1 QERSHOR – 30 QERSHOR | GALERIA KOMBËTARE E KOSOVËS

Na u bashkoni tek ekspozita e Grayson Perry 'Kotësia e Dallimeve të Vogla', një ekspozitë unike e cila na tregon magjepsjen britanike me shijen dhe klasin. Nga 1 deri më 30 Qershor, audienca në Galerinë Kombëtare të Artit në Prishtinë do të ketë mundësinë të shikojnë ekspozitën e një prej artistëve britanikë më me influencë, Grayson Perry. Prishtina është qyteti i dytë nga pesë qytetet e Ballkanit Perëndimor, e cila do të hapi ekspozitën në rajon. Pjesëmarrja në eskpozitë është falas.

'Kotësia e Dallimeve të Vogla' është bashkëpronësi e The British Council Collection, the Arts Collection, Southbank Centre, Londër. Dhuratë e artistit dhe Galerisë Victoria Miro, me mbështetjen e Televizionit Channel 4, the Art Fund dhe Sfumato Foundation, me mbështetje shtesë të Alix Partners.

Ekspozita në Prishtinë organizohet nga British Council dhe Galeria Kombëtare e Kosovës.

British Council partner black

Galeria Kombetare e Kosoves

Ministry of Culture Kosovo

RTK

21 partner

Klan Kosovo

Arts Council Collection black

Channel Four black

Art Fund black

Alix Partners

Sfumato Foundation partner black