E ENJTE 16 SHKURT

20.00 | DOKUKINO, PRIZREN

Vendi: UK, 2017
Kohëzgjatja: 117 min
Regjisori: Danny Boyle 
Zhanri: dramë

Vazhdimi i shumëpritur i Trainspotting është prekës dhe mundëson bashkimin e grupit. 

– The Guardian

 

Në fillim ishte një mundësi……më pas tradhëti. Kanë kaluar 20 vjet. Shumë gjëra kanë ndryshuar, por edhe shumë të tjera kanë mbetur po njësoj. Mark Renton (Ewan McGregor) rikthehet tek ajo çfarë ai quan shtëpi. Ata po presin për atë: Spud-in (Ewen Bremner), Sick Boy (Johny Lee Miller) dhe Begbie (Robert Carlyle).

Shumë miq të tjerë po presin gjithashtu. Dhimbje, humbje, gëzim, hakmarrje, urrejtje, miqësi, mall, frikë, vetë-shkatërim dhe e gjitha kjo për të mirëpritur atë, e për të nisur gjithçka.