E PREMTE 17 SHKURT

21.00 | DOKUKINO, PRIZREN

Vendi: UK, 2017
Kohëzgjatja: 90 min
Regjisori: Ben Wheatley
Zhanri: aksion, komedi, krim

Wheatley vazhdon me një realitet të hidhur, i ndihmuar nga aktorë mjaft të mirë, plot me dialog cilësor edhe i mbushur me plumba. 

– Empire

 

Justine (Brie Larson) ra ndesh në një takim në një magazinë të braktisur, ndërmjet dy irlandezëve (Cillian Murphy, Michael Smiley) dhe një bande të drejtuar nga Vernon (Sharlto Copley) dhe Ord (Armie Hammer), të cilët janë duke i shitur disa armë.

Por kur të shtënat fillojnë gjatë dorëzimit të armëve, një rrëmuje e madhe nis, me të gjithë në skenë nis papritur një lojë mbijetese.