E SHTUNË 18 SHKURT

17.00 | DOKUKINO, PRIZREN

Vendi: UK, 2016
Kohëzgjatja: 92 min
Regjisori: Derrick Borte
Zhanri: dramë, muzikë

Është e vështirë mos ta shijosh London Town për ndërthurjen e darma-komedisë me performancat e shkëlqyera.

– Rotten Tomatoes

 

Pasi babai i tij është plagosur në një aksident pune, Shay merr nën kontroll të ngasi taksinë e tij dhe në një natë fatale merr Joe Strummer (Jonathan Rhys Meyers), këngëtarin e The Clash. Nga presioni për tu kujdesur për familjen e tij, miqësinë me Strummer dhe marrëdhënien me Vivian, Shay përjeton disa momente në rrugën e tij në të qenurin një i rritur. I shtyrë në skenën punk në zemrën e qytetit, ai krijon dy marrëdhënie që do të ndryshojnë jetën e tij, duke rënë në dashuri me një vajzë rebele si Vivian dhe zbulimi i një lidhjeve të papritur me Joe Strummer.