E PREMTE 17 SHKURT

17.00 | DOKUKINO, PRIZREN

Vendi: UK, 2016
Kohëzgjatja: 96 min
Regjisori: Ashish Ghadiali 
Zhanri: dokumentar

Një ekuilibër vazhdimisht i ndryshueshëm i keqardhjes, e bën filmin intrigues.

– Screen Daily 

 

Mozzam Begg është marrë nën pyetje nën akuzat e terrorizmit për në Pakistan, Afganistan, Kubë dhe Britani. Në 2002, në Bagram, ai rrëfeu se ishte pjesë e Al Qaeda-s. Ai nuk është dënuar për ndonjë krim apo është sjellë në gjyq.
Kjo është çfarë e solli atë në rrëfimin e tij, një kronikë me terror e  torturë.