E SHTUNË, 21 KORRIK NË 18.00 | TEATRI KOMBËTAR, PRISHTINË

Viti: 2017
Regjisori: Daniel Kokotajlo
Duration: 96 min
Zhanri: Dramë

Si dëshmitare të devotshme të Jehovait, motrat Alex dhe Luisa dhe nëna e tyre Ivanna, i janë bashkuar të vërtetës. Alex e admiron vetëbesimin e motrës së madhe, përderisa përpiqet t’i ndjekë hapat e Ivannës si “Dëshmitare e Mirë”. Por, kur Luisa fillon t’a vë në dyshim këshillën e Më të Madhit, ajo bën një shkelje të ndryshimit të jetës që kërcënon ta dëbojë atë nga grupi. Përveç nëse Ivanna dhe Alex arrijnë ta bindin që të kthehet, përndryshe duhet plotësisht t’i shmangen asaj. Kjo sfidë bëhet edhe më e dhimbshme kur familja e tyre përballet me një tjetër test të besimit.