E PREMTE, 20 KORRIK NË 18.00 | TEATRI KOMBËTAR, PRISHTINË 

Viti: 2017
Regjisori: Paul Wright
Kohëzgjatja: 78 min
Zhanri: Dokumentar

Prej filleve të filmbërjes e deri në kohët e sotme, përmes pamjeve të rralla dhe të pa para ndonjëherë, ne shohim ndryshimin e marrëdhënieve që anglezët e kanë me tokën e tyre. Prej pamjeve të festave lokale dhe festivaleve deri te ndryshimet agrare nëpër sezona, jeta në fshat dhe zanatet e humbura.