E ENJTE, 19 KORRK NË 20.30 | KINO ARMATA, PRISHTINË

E PREMTE, 20 KORRK NË 20.30 | SHESHI ZAHIR PAJAZITI, PRISHTINË

Viti: 2017
Regjisori: Michael Pearce
Duration: 107 min
Zhanri: Dramë

Në një komunitet të vogël ishulli, një femër e re problematike bie në dashuri me një misterioz të huaj i cili e nxitë që të largohet nga familja e saj tiranike. Kur ai dyshohet për disa vrasje brutale, ajo e mbron në çdo formë dhe mëson për aftësitë e saj.