E MËRKURË, 18 KORRIK NË 20.30 | KINO ARMATA, PRISHTINË

E ENJTE, 19 KORRIK NË 22.30 | SHESHI ZAHIR PAJAZITI, PRISHTINË

Viti: 2017
Regjisori: Mark Gill
Duration: 93 min
Zhanri: Dramë

Steven, i njohur më mirë si Morrissey, solisti i grupit ikonik The Smiths, është një i ri i shqetësuar I cili lufton t’i shpëtojë rrënjëve të klasës së tij punëtore. Ai ëndërron të marrë pjesë në një grup muzikor, të shkruajë tekste këngësh dhe të fluturojë sa më larg përditshmërisë monotone.Një natë, duke përjetuar tingujt e një koncerti, ai takon Linder, vajzën që i ngjason asaj që ai e mendon si vajza e ëndërrave të tij: artiste, e shkolluar, intelegjente. Ata shpejt bëhen shokë dhe kjo bën që atij t’i rritet besimi dhe synimi për jetë. Papritmas ai fiton mundësinë për pjesëmarrje në një koncert me kitaristin Billy. Por, Billy dhe Linder nuk mund t’a përkrahin Steven në çdo hap duke pasur parasysh që synimi i tij është për një jetë më të ndritur në Londër. A do t’a gjejë Steven rrugën e tij?