E PREMTE, 20 KORRIK NË 20.30 | KINO ARMATA, PRISHTINË

E SHTUNË, 21 KORRIK NË 22.30 | SHESHI ZAHIR PAJAZITI, PRISHTINË

Viti: 2017
Regjisori: Paul McGuigan
Duration: 105 min
Zhanri: Dramë, romancë

Një lidhje pasionante e Peter Turner, actor irianglez, dhe aktores Gloria Grahame, fituese e çmimit Oscar – (e cila u bë e famshme në vitet e ‘40ta).Një aferë që fillon si një flirtim I lehtë në mes kësaj gruaje shumë tërheqëse dhe dashnorit të saj tëri, shumë shpejt kalon në një lidhje më të thellë epshi dhe pasioni, duke e bërë Turner personin e vetëm me të cilin aktorja ndjehet rehat. Por, pasioni i tyre për jetë, sfidohet nga ngjarje të cilat janë jashtë kontrollit të çiftit. Bazuar në memoaret e aktorit anglez Peter Turner.