E MËRKURË, 18 KORRIK NË 20.00 | TEATRI KOMBËTAR, PRISHTINË 

Viti: 2017
Regjisori: Sally Potter
Duration: 71 min
Zhanri: Komedi

Një komedi e mbështjellë rreth një tragjedie, e cila shpaloset në kohë reale në një shtëpi në Londër në ditët e sotme. Janet po pret një mbledhje intime të miqve për të festuar promovimin e saj tek Ministri Shadow i Shëndetësisë në partinë e opozitës. Burri i saj, Bill, duket i preokupuar. Ndërsa vijnë miqtë e tyre, disa prej të cilëve kanë lajmet e tyre dramatike për t’i ndarë, mbrëmja gradualisht shpërthen. Një njoftim i Bill-it provokon një seri zbulimesh që përshkallëzohen me shpejtësi në një konfrontim të gjithanshëm. Ndërsa iluzionet e njerëzve rreth vetes dhe njëri-tjetrit ngjiten në tym, së bashku me kanapetë, ndeja që fillon si një natë me shampanjë, përfundon me gjak në dysheme.