Në kryqëzimin e teknologjisë dhe argëtimit përfshirës janë videolojërat dhe xhirot në parqet tematike, andaj çfarë saktësisht kanë të përbashkët këto dy fusha dizajni?

Bashkohuni në PlayUK me datë 16 dhjetor ndërsa mirëpresim Amanda Johnstone-Batt, ish mbikëqyrëse e CG për ekipin e Xhirove të Framestore. Në rolin e saj Amanda ka punuar si pjesë e ekipit të dizajnit në një sërë përvojash dhe xhirosh argëtimi tematike novatore në mbarë botën, të shpërblyera me shumë çmime. Puna e saj kombinon përdorimin novator të teknologjive të reja për të krijuar eksperienca argëtimi përfshirëse të botës reale.

Në këtë sesion Amanda do të na tregojë për dizajnin dhe zhvillimin e disa prej projekteve më të fundit në të cilat ajo ka punuar, duke reflektuar në të njëjtën kohë për paralelet në mes videolojërave dhe argëtimit tematik.

Folëse

Amanda Johnstone-Batt Mbikëqyrëse e CGI (ish- Framestore)

Bio - Amanda Johnstone-Batt, Mbikëqyrëse e CGI

Amanda Johnstone-Batt është ish-mbikëqyrësja e CG për ekipin e Xhirove të Framestore, ku ajo aplikoi shkathtësitë e saj të CG dhe VFX në një sërë atraksionesh të parqeve tematike dhe medias mjedisore. Para se të punonte në xhirot, arritjet e Amanda-s në VFX ishin mbresëlënëse, ku projektet më të shquara përfshijnë Star Trek: Beyond, Godzilla dhe Thor: The Dark World. Ajo ka qenë pjesë e tri ekipeve të nominuara për Oskar (The Curious Case of Benjamin Button, Avatar, The Golden Compass).