Në këtë seancë Alastair Hebson do të shpjegoj se si të siguroni një marrëveshje apo të siguroni financim për projektin tuaj. Prezantimi i projekteve indie gjatë këtyre ditëve të çuditshme, e shpeshherë edhe nëpërmjet video konferencave, bëhet akoma më i vështirë. Kjo seancë ka për qëllim që t’ju jep ekipeve këshilla praktike, vepruese, dhe strategjike se si të evitohen gabimet më të shpeshta gjatë prezantimeve, dhe të prezantoni në mënyrat më të mira të mundshme.

NJIHUNI ME FOLËSIN E PLAYUK, ALASTAIR HEBSON

Alastair është kreu i projekteve speciale në SUPERHOT. Një titull pune i paqartë mjaftueshëm në mënyrë që të mbuloj asortimanin e detyrave që i ekzekuton për ekipin. Përpara ai kishte mikro studion e tij, kishte krijuar një lojë, por më së shumti  kishte kaluar kohë në prezantimin e projekteve. Dikur ishte krijues i video lojërave për franqizat si Horizon Zero Dawn, Killzone dhe GTA.

Në qoftë se e humbët shansin e të qenit pjesë e këtij ëebinari interesant dhe të mësoni për prezntimin perfekt, mund ta shihni inçizimin këtu: