Na u bashkangjitni në bisedën profesionale me Callum Underwood dhe mësoni më shumë rreth rolit të TIJ dhe zhvillimit të biznesit në industrinë e lojërave.

CALLUM UNDERWOOD - DREJTOR, ROBOT TEDDY / KONSULTANT PËR OCULUS, SUPERHOT, FURY RAW, DHE TJERA)

Callum, themeluesi i Robot Teddy, kujdeset thellësisht për suksesin e zhvilluesit dhe përqëndrohet në edhe më zhvillimin e biznesit. Ai është në bordin e Lojrave BAFTA, dhe mori çmimin ‘30 deri 30’ për punën e tij në industrinë e lojërave. Ai ka një histori të gjatë në mbështetjen e zhvilluesve të INDIE në kompani të tilla si Oculus dhe Intel, dhe shpenzon pjesën më të madhe të kohës së tij tani duke udhëhequr konsulencën e tij, duke punuar me klientë të tillë si SUPERHOT, Raw Fury dhe Oculus. Callum përfaqëson burime të shumta të financimit për zhvilluesit dhe ka një pasqyrë unike mbi procesin.

Dëgjoni më shumë rreth rolit të callumit dhe vështrimet e tij për procesin e zhvillimit të zhvillimit të biznesit në industrinë e lojërave.