Na shoqëroni në bisedë profesionale me Omar Khan dhe mësoni më shumë për rolin e kompozitorit në video lojëra.

OMAR KHAN | DREJTOR MENAXHUES

Me përmbi 20 vjet përvojë në produksion të muzikës dhe audio, Omari ka themeluar “No Code” me partnerin e tij të biznesit Jon në 2015. Si Audio Drejtor, dhe fitues i çmimit BAFTA me “Stories Untold and Observation (Tregimet e pa treguara dhe Observimet)”, Omari specializon në të gjitha aspektet e disenjit të zërit dhe produksionit të muzikës. Omari ka zhvilluar një stil të veçantë i cili kombinon me hollësi atmosferat e ndërlikuara me kulminacionet shtrënguese që karakterizojnë këta tituj.

Klikoni për një audio eksperiencë të video lojës fituese të BAFTA.