Fondacioni i Arsimit dhe Trajnimit përmban një sërë burimesh të vlefshme për arsimtarët në sektorë të ndryshëm në fushën e sipërmarrjes.

Burime që mund t'ju ndihmojnë:

  • Shkarkoni librin e sipërmarrjes
  • Ne mund t'ju ndihmojmë të keni një ide për fushën profesionale apo lëndën tuaj
  • Shkarkoni burime për të mbështetur aktivitetet sipërmarrëse, duke përfshirë përballjen me sfidat, planifikimin e projekteve, zhvillimin e ideve të reja dhe kuptimin dhe menaxhimin e riskut.