Kolegji Harrow janë kthyer prapë këtë muaj për t’u zgjeruar më tej në mendimet e tyre lidhur me arsimin profesional dhe disa nga sfidat me të cilat ballafaqohemi. 

Muajin e kaluar, Kolegji Harrow na ofroi një varg intervistash të shkëlqyeshme në të cilat na tregonin për disa nga sfidat që ekzistojnë aktualisht në arsimin profesional. 

Këtë muaj e mirëpresim prapë Drejtoreshën dhe Shefen Ekzekutive, Pat Cavalho dhe Menaxherin për Kurrikulë, Owen Price me më shumë video intervista nga ta, për të vazhduar diskutimin.

In this section