Revista jonë e Edukimit Profesional ka një vit e gjysëm e cila është publikuar (shiko nëse nuk keni parë të mëparshmet). Tani duam të bëjmë më shumë për të komunikuar me ju, lexuesit, zbuloni rreth situatave aktuale dhe sfidave të cilat ju përballeni dhe ofroni këshilla direkte të cilat mund ti aplikoni në punën tuaj.

Muajin tjetër do shikoni prezantimin e një artikulli të rregullt: Doktorin e Aftësive

Ky është një vend ku mund të bëni pyetje rreth aspekteve të ndryshme të edukimit e aftësive profesionale, dhe një profesionist i industrisë do bëjë më të mirën të japi sugjerime e zgjidhje të cilat mund t'iu hyjnë në punë.

ÇFARË ËSHTË DOKTORI I AFTËSIVE?

Është shumë e thjesht: çdo muaj, një ekspert i aftësive të ndryshme do përzgjedhi disa pyetje nga lexuesit, dhe do të japë sugjerime dhe këshilla në përmbushjen e sfidave dhe në përmirësimin e aftësive dhe punësimin e të rinjve.

SI MUND TA BËJ NJË PYETJE?

Ju mund ta bëni një pyetje këtu.

Çdo muaj një grup njerëzish do zgjedhi një sërë pyetjesh të cilat do përgjigjen nga Doktori i Aftësive në çështjen e ardhshme. Regjistrohuni për të marrë njoftimin mujor në mënyrë që të mos humbni përgjigjet e pyetjeve tuaja.

Në Janar, Tracey Partirdge, një eksperte nga Universiteti i Greenwich, do ju përgjigjet pyetjeve tuaja në mënyrë që të përmbushni nevojat specifike të të mësuarit të studentëve.

Presim pyetjet tuaja!