Free online courses from UK universities

Për të patur sukses në tregun global të punës nuk mjafton vetëm arsimimi formal. Ne jemi bashkuar me FutureLearn për t'iu dhënë mundësinë të regjistroheni në kurset online falas nga disa prej universiteteve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar.

Duke aplikuar në një nga qindra kurset, ju do të keni mundësinë të përjetoni si është të studioni në një nga universitetet e Mbretërisë së Bashkuar dhe të mund të përfitoni një çertifikatë digjitale për punën tuaj. Si pjesë e këtij programi, ju do të mund të:

  • keni akses pa limit tek kurset
  • i ndiqni kurset me ritmin tuaj
  • i shikoni materialet kur të dëshironi.

SI TË APLIKONI

Për të aplikuar mjafton të vizitoni platformën FutureLearn dhe zgjidhni një nga kurset e ofruara nga Mbretëria e Bashkuar. Sigurohuni të aplikoni për një kurs përpara 26 Shkurt 2020 për të përfituar nga përditësimet digjitale.