Suksesi i së nesërmes fillon sot

Mbi 2 milion njerëz mbajtën provime me Këshillin Britanik vitin e kaluar. Ne ofrojmë gamë të gjerë të provimeve, nga testimet e anglishtes deri te kualifikimet shkollore e biznesore, në më shumë se 90 vende në mbarë botën. Ne lidhim njerëzit në mbarë botën me mundësi mësimi dhe ide kreative nga bota akademike dhe ajo e biznesit.

Në këtë seksion