Regjistrohu në konferencën online të British Council

Merrni pjesë në konferencën online Teaching for Success për mësimdhënësit e gjuhës angleze.

Regjistrohuni

Mix the City – the Balkans

Zbuloni tingujt e Ballkanit dhe krijoni miksin tuaj muzikor.

Mësoni më shumë

Udhëzuesi i angazhimit të punëdhënësit

Shkarkoni udhëzuesin tonë dhe mësoni se si mund të angazhoheni me punëdhënësit lokal.

Më shumë informata