Why take an exam with the British Council
Why take an exam with the British Council image

Vitin e kaluar, mbi dy milion njerëz mbajtën provime me Këshillin Britanik në më shumë se 90 vende në mbarë botën. Mbani provim me ne dhe shfrytëzoni beneficionet nga shërbimet tona. 

  • Përvoja e gjatë në mbajtjen e provimeve të cilësisë së lartë 
  • Personel i trajnuar mirë dhe me përvojë të cilët përmbushin standardet e Këshillit Britanik dhe të bordit të provimit 
  • Ekzaminues të kualifikuar të trajnuar dhe të akredituar nga Cambridge English
  • Vende të përzgjedhura me kujdes, të gjitha të pajisura në mënyrë moderne
  • Testet e dëgjimit të kryera me audio pajisje të teknologjisë së fundit 
  • Qasje falas në IELTS Ready Premium
  • Përkrahje për mësimdhënësit dhe nxënësit e anglishtes për uebsajteve tona MësimdhënieAnglsiht dhe MësoAnglisht.
  • Mbaj provim me ne që të përmirësosh prospektet tua të punësimit dhe të avancosh mundësitë tua për vazhdimin e arsimimit në Kosovë apo jashtë vendit.