Kursi English Online: Bashkohuni me klasën globale online të British Council.

Ne ju ndihmojmë të fitoni besimin dhe të përmirësoni të folurit, të shkruarit, të dëgjuarit dhe të shkruarit. Abonohuni tani. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një orë mësimore private ose në grup të vogël, me mësuesit tanë të British Council, do t’i arrini objektivat tuaj në anglisht. Orët mësimore janë të disponueshme 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Orët tona mësimore online ndjekin të njëjtat standarde të larta për të cilat njihet British Council, duke ju lejuar të zhvilloni aftësitë tuaja në anglisht nga komoditeti i shtëpisë suaj.

Personalizoni orarin tuaj dhe zgjidhni orë mësimore bazuar në objektivat dhe interesat tuaja.

  • Ju mund të mësoni në grupe të vogla ose në orë mësimore private individualisht për të marrë ndihmë dhe vëmendje shtesë.
  • Akses i pakufizuar në materiale dhe aktivitete mësimore premium.
  • Merrni një certifikatë arritjeje të British Council.
  • Akses në uebinaret e gramatikës të drejtuara nga mësuesit (Live 25).

Çfarë do të mësoni në kursin tuaj online

Me English Online, ju mund të caktoni objektivat tuaja mësimore dhe të zgjidhni nga tema të ndryshme mësimore, nga anglishtja për punë në anglishten e përditshme, për të përmirësuar gramatikën, të folurin, shqiptimin dhe më shumë.

  • Anglishtja e biznesit: Zhvilloni karrierën tuaj duke mësuar se si të komunikoni në anglisht në vendin e punës.
  • Orë mësimore të anglishtes së përgjithshme: Ndërtoni një bazë të fortë të aftësive në të folur, të dëgjuar, të lexuar dhe të shkruar.
  • Anglishtja sociale: Mësoni si të ndërveproni me të tjerët në situata sociale, kur udhëtoni dhe si të komunikoni me njerëzit në situata të ndryshme në gjuhën e përditshme.

Regjistrohuni tani për të përfituar dy orë mësimore provë falas në grup ose një mësim privat!

Krijoni një orar mësimi që është fleksibël dhe i përshtatshëm për buxhetin dhe stilin tuaj të jetesës. Zgjidhni një plan abonimi dhe filloni sot.

Paketa Silver  Paketa Gold Paketa Platinum
5 mësime në muaj 10 mësime në muaj 15 mësime në muaj
mësim online 55 minuta  mësim online 55 minuta  mësim online 55 minuta 
mësim 100% online në desktop ose tabletë mësim 100% online në desktop ose tabletë mësim 100% online në desktop ose tabletë
Abonohuni sot Abonohu sot falas për shërbimin provë
Abonohu sot falas për shërbimin provë

Pavarësisht nëse jeni student fillestar apo i avancuar, kurset tona të gjuhës angleze janë të përgatitura për të gjitha nivelet. Nëse nuk jeni i sigurt për nivelin tuaj aktual, mos u shqetësoni – mund të bëni një test të nivelit falas me English Online.

Vegëza të jashtme