Our Learn English apps
Our Learn English apps image

British Council ofron një sërë aplikacionesh për mësimin e anglishtes. Ju mund të mësoni anglisht përmes lojrave, podkasteve, filmave dhe kuiceve . Këto aplikacione janë efektive për përmirësimin e aftësive tuaja në gramatikë të anglishtes, fond të fjalëve dhe përgatitje për provim nga anglishtja. 

Ju nevojiten më shumë informata?

Nëse do të donit të gjeni më shumë informata lidhur me aplikacionet tona, ju lutem vizitoni faqen tonë të internetit MësoAnglisht.

Gramatika Mëso Anglisht

Perfeksiononi gramatikën tuaj me librin tonë interaktiv të punës, me nivele nga fillestar deri në atë të avancuar.

Shkarko nga Apple App Store

Shkarko nga Google Play

Podkast elementar Mëso Anglisht

Përmirëso aftësitë e të dëgjuarit dhe fjalorin duke dëgjuar prezantuesit e programeve derisa flasin për jetën në MB. Secila episod vjen me audio skript dhe ushtrime të të kuptuarit. 

Shkarko nga Apple App Store

Shkarko nga Google Play

Sfida e fjalëve nga Johnny Grammar

Mund kohën dhe përgjigju sa më shumë pyetjeve për gramatikën dhe fjalorin në 60 sekonda! Drejtuar nga mjeshtri  i kuiceve Johnny Grammar, ky aplikacion përmban  pyetje nga niveli fillestar e deri në nivelin e avancuar.

Shkarko nga Apple App Store

Shkarko nga Google Play

Të Mësojmë Anglisht, Koha për të Luajtur

Aplikacioni ynë për fëmijë “Koha për të Luajtur”, përmban këngë të animuara, tregime dhe lojra të dizenjuara nga ekspertë të Këshillit Britanik të mësimit të gjuhës. Shkarko të gjitha videot për ti parë ato kur të dëshirosh, edhe pa patur lidhjen e internetit.

Shkarko nga Apple App Store

Shkarko nga Google Play

Mëso Anglisht Sounds Right

Njohuria në leximin e simboleve të fonetikës mund të ju ndihmoj në shqiptimin e saktë të fjalëve, përmirësimin e aftësive të juaja në të folur dhe kuptim më të mirë të Anglishtes. Mësoni tingujt e Anglishtes shpejtë dhe lehtë me këtë aplikacion, ose përdorni atë si referencë si të shqiptohet ndonjë fjalë specifike në Anglisht të cilën e gjeni në fjalor.

Shkarko nga Apple App Store

Shkarko nga Google Play