Doni të jepni një provim me ACCA?

Tani mund ta jepni provimin në mënyrë të sigurt kudo që të jetë e përshtatshme për ju.

Jepni provimin ACCA nga shtëpia ose nga kudo që preferoni.

Ju mund të vazhdoni rrugën tuaj profesionale, duke përdorur teknologjinë e fundit, pavarësisht se ku ndodheni - në shtepi, në një zyrë ose edhe në një qendër testimi atje ku është e mundur. Lexo edhe zbulo më shumë.

Jepni provimin online në një mjedis të sigurt

Provimi do të vëzhgohet në distancë nga një person real, do të mbështetet nga kontrolle biometrike, inteligjenca artificiale dhe regjistrohet për një vëzhgim të mëvonshëm. Kjo garanton që integriteti i provimit dhe të gjitha masat e tjera të sigurisë të jenë në standardin e pritur nga ACCA dhe nga Këshilli Britanik.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Do të keni mundësi të vazhdoni kualifikimet tuaja profesionale gjatë pandemisë me një fleksibilitet të lartë dhe do të keni mundësi të jepni një provim nga kompjuteri juaj në një mjedis familiar dhe të rehatshëm.

Kjo ju mundëson:                                                                                                                                                                   

  •  të vazhdoni kualifikimin tuaj me sa më pak shpërqëndrime                                                                                                   
  • të paguani dhe të organizoni provimin tuaj me sa më shumë fleksibilitet                                                                                                       
  • të përdorni kompjuterin tuaj                                                                                                                                                   
  • të jeni të sigurt se po e jepni provimin në një mjedis të sigurt, të vëzhguar nga ekzaminues me eksperiencë.

Për më shumë informacion, ju lutemi të vizitoni ACCA’s website.