Date
E Shtunë 23 Shkurt 2019 -
12:00 deri 14:00

Debati i katërt me radhë, në kuadër të ekspozitës ''Burrneshat'' dhe çështjet sociale që ajo prek është ''Artistet gra gjatë rezistencës së viteve të 90-ta në Kosovë.'' Penalistet janë aktivistet e famshme dhe aktivistet: Blerta Zeqiri, Igballe Rogova, Safete Rogova, Zake Prelvukaj. 

Si debatet e tjera, do të jetë moderuar nga Zana Hoxha Krasniqi, e cila do të ndajë përvojën e saj me Artpolisin, e njohur për organizimin e disa edicioneve të festivalit FEMART.

Debati mbahet ne Galerinë Kombëtare të Kosovës të shtunen me datë 23 shkurt, nga ora 12:00 - 14:00.

Ju mirëpresim!