Date
E Premte 10 March 2017 deri E Shtunë 01 Prill 2017
Lokacioni
Shkarko app. për fëmijë

Aplikacioni ynë Playtime për fëmijë ka këngë të animuara, tregime dhe lojëra të cilat janë dizajnuar nga ekspertë të gjuhës nga Këshilli Britanik. Shkarko të gjitha videot dhe shikoni ato në çfarëdo kohe, madje edhe kur nuk keni qasje në internet.

Si prindër, në këtë aplikacion e keni mundësinë të përcjellni sa përparon fëmiu juaj në Anglisht. Ky aplikacion vie me përmbajtje falas dhe nëse e shohin të nevojshme, prindërit mund të blejnë tregime dhe këngë shtesë për fëmijët e tyre. 

Ndihmoni fëmijën tuaj ta mësojë Anglishten me aplikacionin Playtime për iPhone dhe iPad