Bëni regjinë e produkcionit tuaj të Ëndrra e një Nate Vere 

Mix the Play është video platformë interaktive që mundëson bashkëpunimin e British Council me Teatrin Old Vic. 

Ju ftojmë të krijoni një skenë nga shfaçjet më të dashura të Shekspirit, Ëndrra e një Nate Vere. Duke përdorur mostra dhe efekte filmike, mund të kontrolloni një sërë elementesh, duke përfshirë kastingun, setin, kostumet, stilin e aktrimit dhe muzikën.  

Platforma është e thjeshtë, intuitive dhe është shumë lehtë t'i ndani krijimet tuaja në rrjetet sociale. Nuk duhet të keni njohuri paraprake në lëminë e regjisë. 

Make your own scene now and experience Shakespeare as you never have before.

Krijoni skenën tuaj dhe përjetoni Shekspirin si kurrë më parë.