Krijoni regjinë tuaj të Romeo dhe Zhulieta

Krijo regjinë e një skene të një nga dramave më të njohura të Shekspirit, Romeo dhe Zhulieta. Përdorni shembuj dhe efekte filmash, mund të kontrolloni një sërë elementësh, duke përfshirë muzikën e shumë gjëra të tjera.

Mix the Play është një platformë interaktive e krijuar nga regjisori Roysten Abel, në bashkëpunim me British Council.

Platforma është intuitive dhe është mjaft e thjeshtë të ndani krijimet tuaja në mediat sociale. Nuk ju duhen njohuri të mëparshme se si të bëni regjinë.

Krijoni skenën tuaj dhe përjetoni Sheksipirin si kurrë më parë.

Prapaskenat e Mix the Play