Ne mund t'ju ofrojmë një numër të materialeve falas online, të cilat do t'ju ndihmojnë të punoni në zhvillimin tuaj profesional dhe t'ju lidheni me profesionistë të njëjtë me mendjen nga komoditeti i shtëpisë tuaj.

SHIKONI INÇIZIMIN E SESIONIT TONË FALAS ONLINE ME PRESIDENTIN E IATEFL

Më 15 Prill, Dr Harry Kuchah prezantoi punën e IATEFL dhe dha më shumë informacion mbi përfitimet për anëtarët dhe jo anëtarët. Ai gjithashtu shpjegoi mënyra të ndryshme për t'u angazhuar me IATEFL dhe si mund të përdorni burimet e tyre në internet për të vazhduar zhvillimin tuaj profesional.

PLANET MËSIMORE PËR MËSIMDHËNËSIT E SHKOLLAVE FILLORE

Ekzistojnë më shumë se 100 plane mësimore dhe aktivitete të krijuara posaçërisht për klasën e shkollës fillore për ju që të zgjidhni. Të gjitha planet dhe aktivitetet tona mësimore janë të ndara sipas niveleve dhe do të gjeni një gamë temash nga stinët dhe festivalet, deri te idetë në lidhje me përdorimin e kartave për të ndihmuar në përmirësimin e gramatikës.

PLANET MËSIMORE PËR MËSIMDHËNËSIT QË JAPIN MËSIM ADOLESHENTËVE

Ekzistojnë më shumë se 200 plane mësimore dhe aktivitete të krijuara posaçërisht për shkollat e mesme për ju që të zgjidhni. Ne gjithashtu kemi burime në seksionin e kulturës në Mbretërinë e Bashkuar që do t'ju ndihmojë të mësoni studentët tuaj për autorët e famshëm britanikë, duke përfshirë Shekspirin, Jane Austen, Charles Dickens dhe Dylan Thomas.

WEBINARE PËR MËSIMDHËNIE ONLINE

Shumë mësues po e gjejnë veten në një situatë të panjohur duke bërë mësimdhënien online, me pak ose aspak përvojë. Kjo është arsyeja pse ne kemi organizuar një seri webinaresh për të ofruar udhëzime në fushat kryesore. Të gjitha webinaret janë të inçizuara, kështu që mos u shqetësoni nëse i humbni ato, gjithmonë mund të shikoni inçizimin kur ju keni kohë.

LIDHUNI ME MËSIMDHËNËSIT E TJERË ONLINE

Nëse dëshironi të zbuloni se çfarë bëjnë mësuesit nga vendet e tjera, pse të mos bashkoheni me komunitetin tonë të mësuesve në Facebook? Ju mund të ndani përvojën tuaj atje dhe të merrni ide të reja nga kolegët që po përballen me sfida të ngjashme.

NA NDIQNI NË MEDIAT SOCIALE

Ndiqni faqen tonë të Teaching English në Facebook dhe jini të parët që mësoni për aktivitetet më të reja në internet në të cilat jemi duke punuar.

QËNDRONI TË LIDHUR

Nëse doni të qëndroni në kontakt, merrni lajmet të fundit nga shtypit dhe lidheni me të tjerët, atëherë bashkangjituni faqes tonë në Facebook dhe na ndiqni në Twitter.

Ne dëshirojmë të ndërtojmë një komunitet më të fortë dhe më të madh për ata që duan të mësojnë dhe të shijojnë kulturë. Ne jemi në këtë së bashku!