Date
E Premte 26 November 2021 -
12:00 deri 14:00

Engjëll Berisha, kuratori i 'Smogu i madh i vitit 2021' do të flasë me Blerta Hashanin, një artiste e re, për artin e imazheve lëvizëse, për punimet e pjesëmarrësve në ekspozitën 'Smogu i madh i vitit 2021'.

Kohëzgjatja: 2 orë

Biografia e pjesëmarrëses: Blerta Hashani është një artiste e re, pjesëmarrëse në 'Smogu i madh i vitit 2021'. Ekspozitat e saj të fundit ishin “INFRARED: ADDITIONS”, kuruar nga Blerta Hoçia, “Nothing like home” në LambdaLambdaLambda, Prishtinë. Punimet e saj janë kryesisht piktura dhe video që përshkruajnë përgjithësisht përditshmërinë e saj, ngjarje të ndryshme dhe ambientin që e rrethon.